Macaroni met vegetarische gehaktballetjes
Macaroni met vegetarische gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Macaroni met vegetarische gehaktballetjes

Lekker snel: in een kwartiertje aan tafel én ook nog eens vega.

15 min. bereiden
21waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een grote hapjespan en bak de roerbakgroente 5 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de mix voor roomsaus en het water toe en roer goed door. Verhit tot tegen de kook aan en zet het vuur dan uit. Voeg de macaroni toe en roer door. Breng op smaak met versgemalen peper.

2

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 2 min. goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.

3

Verhit de rest van de olie in dezelfde koekenpan en bak de Gehacktballetjes op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.

4

Verdeel de macaroni over diepe borden. Verdeel de Gehacktballetjes erover. Bestrooi met de pijnboompitten en bosui.

variatietip In plaats van Gehacktballetjes kun je ook extra groente toevoegen, zoals kastanjechampignons, en een halfzacht-gekookt eitje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met vegetarische gehaktballetjes

Lekker snel: in een kwartiertje aan tafel én ook nog eens vega.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig