Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
Je hebt 'm al in een kwartier in de oven, daarna heb je er geen omkijken mee naar.

Advertentie
Ingrediënten
- 1 el milde olijfolie
- 400 g gesneden prei
- 600 g verse spinazie
- 200 g crème fraîche
- 350 g verse pangasiusfilets
- 1½ el Verstegen ocean blend voor vis
- 1 kg gekruide rösti
Keukenspullen
- ovenschaal (20 x 25 cm)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Meng de crème fraîche met de groente en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Snijd de pangasiusfilets in blokjes van 1 cm en bestrooi met de kruidenblend en eventueel zout.
- Verdeel de groente over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de vis erover en dek af met de rösti. Laat in ca. 35 min. in de oven goudgeel en gaar worden.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden verse peterselie.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 735 kcal
- eiwit 27 g
-
koolhydraten 48 g
waarvan suikers 8 g -
vet 46 g
waarvan verzadigd 14 g - natrium 760 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Visovenschotel met spinazie, prei & röstitopping
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- 1 el milde olijfolie
- 400 g gesneden prei
- 600 g verse spinazie
Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei 1 min. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken.
- 200 g crème fraîche
Meng de crème fraîche met de groente en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 350 g verse pangasiusfilets
- 1½ el Verstegen ocean blend voor vis
Snijd de pangasiusfilets in blokjes van 1 cm en bestrooi met de kruidenblend en eventueel zout.
Verdeel de groente over de bodem van de ovenschaal.
- 1 kg gekruide rösti
Verdeel de vis erover en dek af met de rösti. Laat in ca. 35 min. in de oven goudgeel en gaar worden.
combinatietip:
Lekker met fijngesneden verse peterselie.