Gin to­nic met bra­men, ro­ze­ma­rijn en zwar­te pe­per

Een kruidige GT maken? Maak 'm met bramen, rozemarijn en peper.

(1) waardeer
drankje met alcohol Een kruidige GT maken? Maak 'm met bramen, rozemarijn en peper. 2 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • zeef
  • 2 gin-tonicglazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe ⅘ van de bramen in een kom en voeg de poedersuiker toe. Prak met een vork tot puree en schenk door een zeef.
  2. Verdeel de ijsblokjes, bramenpuree, gin en tonic over de glazen. Brand de puntjes van de naaldjes van de rozemarijn rondom kort boven het gasfornuis steek in het glas.
  3. Verdeel de rest van de bramen over de glazen. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Serveer direct.
video

Gin to­nic met bra­men, ro­ze­ma­rijn en zwar­te pe­per

leuk-snel - 00:23 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 0 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2019

Gin to­nic met bra­men, ro­ze­ma­rijn en zwar­te pe­per

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gin to­nic met bra­men, ro­ze­ma­rijn en zwar­te pe­per

1
1
  • 200 g diepvries bramen
  • 1 el poedersuiker

Doe de bramen in een kom en voeg de poedersuiker toe. Prak met een vork tot puree en schenk door een zeef.

2
2
  • 6 ijsblokjes
  • 100 ml gin
  • 400 ml frisdrank tonic

Verdeel de ijsblokjes, bramenpuree, gin en tonic over de glazen.

3
3
  • 2 takjes verse rozemarijn

Brand de puntjes van de naaldjes van de rozemarijn rondom kort boven het gasfornuis steek in het glas.

4
4
  • 50 g diepvries bramen
  • ¼ tl versgemalen zwarte peper

Verdeel de rest van de bramen over de glazen. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.