Spaghetti bolognese met vegetarisch rulstukjes

Dagje zonder vlees? Probeer eens deze vegetarische pasta bolognese.

520 kcal

20 min. bereiden

4/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2019 nr. 08 - Comfort food

2020 week 11-12 - 2020 week 11-12

2019 week 45-46 - 2019 week 45-46

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Was de prei en snijd in dunne halve ringen. Snijd de Italiaanse kruiden fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de rulstukjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de prei en Italiaanse kruiden toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en warm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de tomaatjes 4 min. Keer regelmatig.

  3. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de tomaatjes erover.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti bolognese met vegetarisch rulstukjes

Dagje zonder vlees? Probeer eens deze vegetarische pasta bolognese.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig