bewaar
Italiaans eenpansgerecht met rapini
Italiaans eenpansgerecht met rapini
bewaar

Italiaans eenpansgerecht met rapini

Lekker snel! in 10 min. een volledige maaltijd op tafel. Handig!

10 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

gerookte spekreepjes

1 teen

knoflook

400 g

cannellinibonen in blik

400 g

roerbakgroente rapini, pompoen, kastanjechampignon

30 g

Pecorino Romano

Lekker snel! in 10 min. een volledige maaltijd op tafel. Handig!

Aan de slag

1

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Doe de bonen in een zeef, spoel af met koud stromend water en laat uitlekken.

2

Voeg de knoflook en roerbakgroente toe aan de spekjes en bak 4-5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de bonen toe aan de groenten. Verdeel over borden en rasp de kaas erboven.

serveertiplekker met ciabatta.