Romige kip met groene groente & citroen

De romige saus met Parmezaanse kaas gaat om de gedraaide pasta heen zitten. Lekker met frisse waterkers.

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de courgettes in blokjes van 1 cm. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de vrucht uit.

  3. Meng de ui, knoflook, courgette, prei, kip, tijm, het citroenrasp, en 2 el citroensap (per 4 personen), de kookzuivel, kaas en peper in de ovenschaal. Bak 30 min. in het midden van de oven. Schep elke 10 min. om.

  4. Kook ondertussen de pasta in 5 min. beetgaar. Snijd de waterkers grof en meng met de pasta door de groente.

  • algemeenDit gerecht is koolhydraatbewust op basis van richtlijnen van het Diabetes Fonds.
  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Romige kip met groene groente & citroen

De romige saus met Parmezaanse kaas gaat om de gedraaide pasta heen zitten. Lekker met frisse waterkers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig