bewaar
Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca
Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca
bewaar

Courgettespaghetti met kalkoensaltimbocca

Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

courgettes

260 g

kalkoenfilet à la minute

5 g

verse salie

90 g

parmaham

1 el

milde olijfolie

2 el

arrabbiata pesto

85 g

rucola

90 g

Taggia olijven

Dit heb je nodig

  • spiraalsnijder

  • vershoudfolie

  • hapjespan of wok

Glutenvrij en binnen 25 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Draai de courgettes door een groentespiraalsnijder, zodat je courgettespaghetti krijgt.

2

Leg de kalkoenfilet tussen vershoudfolie en sla de filets plat met de bodem van een koekenpan Verdeel de blaadjes van de salie over de filets. Wikkel parmaham om de filets. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoensaltimbocca’s in 5 min. gaar en bruin. Keer halverwege.

3

Roerbak ondertussen de courgettespaghetti me de pesto 1 min. in een hete wok of hapjespan. Neem van het vuur en meng met de rucola. Verdeel over de borden en verdeel de olijven en de saltimbocca erover.

tip

bereidingstipIn plaats van zelf courgettespaghetti te maken kun je ook kant-en-klare courgettespaghetti gebruiken (200 g p.p.) of courgettelinten maken met een kaasschaaf.