Ravioli met asperges & garnalen

Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!

635 kcal

20 min. bereiden

4/5

(55)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • rasp

  • dunschiller

  • schuimspaan


2020 week 13-14 - 2020 week 13-14

2019 week 19-20 - 2019 week 19-20

Aan de slag

  1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Rasp de kaas. Schil de asperges vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd er vervolgens lange linten van met een dunschiller.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.

  3. Smelt ondertussen de boter in een pan en snijd de bieslook fijn.

  4. Haal de pasta en aspergelinten met een schuimspaan uit de pan en verdeel over borden. Verdeel de gesmolten boter, garnalen, bieslook en kaas over de pasta. Bestrooi met het citroenrasp en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer de citroenparten erbij.

  • serveertipZin in pittig? Strooi dan wat chilivlokken over de pasta.

Wat vond je van dit recept?

Ravioli met asperges & garnalen

Verse witte asperges maken? Combineer ze eens met ravioli!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig