bewaar
Ontbijtpizza met lentegroenten en gebakken ei
Ontbijtpizza met lentegroenten en gebakken ei
bewaar

Ontbijtpizza met lentegroenten en gebakken ei

Pizza als ontbijt. Horen we daar gejuich?

10 min. bereiden
8 min. oventijd
5waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

volkoren tortillawraps

150 g

ricotta

100 g

aspergetips

1 el

milde olijfolie

2

middelgrote eieren

100 g

gerookte zalm

20 g

veldsla

¼

bakje tuinkers

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Pizza als ontbijt. Horen we daar gejuich?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de ricotta erover, maar laat 1½ cm van de randen vrij. Verdeel daar de aspergetips over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 8-10 min. gaar.

3

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de spiegeleitjes. Scheur de zalm in stukken.

4

Neem de pizza uit de oven en verdeel de eitjes erover. Verdeel de veldsla en zalmstukjes over de pizza. Bestrooi met de tuinkers en wat versgemalen zwarte peper.

tip

Ontbijtpizza met lentegroenten en ei

Instructievideo - 00:18 min.