bewaar
Snelle kippensoep met Libanese wraps
Snelle kippensoep met Libanese wraps
bewaar

Snelle kippensoep met Libanese wraps

Over een kwartiertje eten? Ja hoor, dat gaat lukken.

15 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 ml

kippenbouillon in pot

1 liter

kraanwater

250 g

kipgehakt naturel

500 g

tuinkruidensoepgroenten

4

Libanese wraps

4 el

hummus naturel

4 plakken

rauwe ham

40 g

rucola

Dit heb je nodig

  • grillpan

Over een kwartiertje eten? Ja hoor, dat gaat lukken.

Aan de slag

1

Schenk de bouillon in een soeppan en voeg het water toe. Breng aan de kook.

2

Draai ondertussen met vochtige handen kleine soepballetjes van het kipgehakt. Voeg als de bouillon kookt de soepballetjes en soepgroenten toe. Breng opnieuw tegen de kook aan en houd tegen de kook tot de soepballetjes gaar zijn, dit duurt ca. 5 à 6 min.

3

Bestrijk ondertussen de Libanese wraps met de hummus, leg op elke wrap een plak rauwe ham en verdeel de rucola erover. Verhit de grillpan. Rol de wraps losjes op en gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Serveer bij de kippensoep.