bewaar
Macaroni-ovenschotel met Italiaanse groenten en kaas
Macaroni-ovenschotel met Italiaanse groenten en kaas
bewaar

Macaroni-ovenschotel met Italiaanse groenten en kaas

20 min. bereiden
10 min. oventijd
15waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

vlugkokende macaroni

75 g

cheddar

40 g

Parmezaanse kaas

10 g

verse Italiaanse kruidenmix

2 el

paneermeel

2 el

milde olijfolie

500 g

HAK Italiaanse groenteschotel in zak

100 ml

kookroom

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 20 cm, ingevet)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Rasp ondertussen de kazen. Haal de blaadjes en de naaldjes van de takjes kruiden en snijd ze fijn.

2

Meng in een kom het paneermeel met de helft van de olie, de kruiden, peper en eventueel zout. Doe de macaroni met de Italiaanse groenteschotel, room en geraspte kaas in een pan en verwarm al roerend ca. 2 min. Stort het mengsel in de ingevette ovenschaal en verdeel het paneermeelmengsel erover. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven, tot het kruim goudbruin en krokant gebakken is.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni-ovenschotel met Italiaanse groenten en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig