bewaar
Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas
Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas
bewaar

Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas

Voeg eens linzen toe aan je favoriete pastagerecht: extra lekker!

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 el

traditionele olijfolie

400 g

Italiaanse fijne roerbakgroente sperziebonen & rode paprika

400 g

gepelde tomaten in blik

41 g

Honig basis voor macaroni en spaghetti

150 ml

kraanwater

250 g

cherrytomaten

400 g

linzen in blik

75 g

Parmezaanse kaas

Voeg eens linzen toe aan je favoriete pastagerecht: extra lekker!

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. Voeg de gepelde tomaten, de basis voor macaroni en spaghetti en het water toe. Breek de gepelde tomaten met een pollepel in kleinere stukjes. Breng aan de kook en laat op laag vuur 5 min. met de deksel op de pan zachtjes koken.

3

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de linzen uitlekken in een vergiet en spoel af. Voeg samen met de tomaten de laatste 3 min. toe aan de saus. Breng op smaak met peper.

4

Meng de spaghetti met de saus en rasp de kaas erover.

combinatietipLekker met veldsla.

Spaghetti met linzen-tomatensaus & Parmezaanse kaas

Voeg eens linzen toe aan je favoriete pastagerecht: extra lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig