bewaar
Rundertartaar met peen, broccoli en ui
Rundertartaar met peen, broccoli en ui
bewaar

Rundertartaar met peen, broccoli en ui

Simpeler wordt het niet. Binnen 20 minuten staat dit AGV'tje op tafel.

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

150 g

gesneden uien

800 g

krieltjes

500 g

broccoli

600 g

geschilde bospeen

4

rundertartaartjes

Dit heb je nodig

  • grillpan

Simpeler wordt het niet. Binnen 20 minuten staat dit AGV'tje op tafel.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 15 min. op laag vuur. Kook ondertussen de krieltjes in 12 min. gaar.

2

Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en de wortel in stukjes van 5 cm. Kook de wortel 6 min. in een laagje gezouten water. Voeg vervolgens de broccoli toe en kook nog 4 min.

3

Verhit de grillpan en gril de tartaartjes 4 min. Keer halverwege. Serveer met de gebakken ui, krieltjes, broccoli en wortel.

dieettipLiever vega? Neem in plaats van de rundertartaartjes dan Griekse groenteburgers (schaal 2 stuks) en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.