Ja­pan­se na­chos

Fan van nachos en fan van sushi? Dan combineren we die twee toch gewoon.

  • tussendoortje
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 7 min. oventijd
(1) waardeer
tussendoortje Fan van nachos en fan van sushi? Dan combineren we die twee toch gewoon. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de nachos op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de chips dicht tegen elkaar aan liggen, maar niet teveel boven op elkaar.
  2. Meng de mayonaise met de wasabi. Meng door de surimi. Verdeel over de nacho’s. Rasp de kaas en strooi over de surimi.
  3. Verkruimel de norivelletjes. Snijd de bosui in zo dun mogelijke ringetjes. Verdeel nori en uiringetjes over de nachos. Zet 7 min. in de oven. Snijd ondertussen de avocado in blokjes.
  4. Haal de nacho’s uit de oven, leg met bakpapier en al op een platte schaal en verdeel de avocado erover. Maak mooie streepjes met de sriracha en bestrooi met het sesamzaad.
video

Ja­pan­se na­chos

leuk & snel - 00:25 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
augustus 2018

Japanse nachos

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ja­pan­se na­chos

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 200 g tortillachips

Leg de nachos op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de chips dicht tegen elkaar aan liggen, maar niet teveel boven op elkaar.

3
3
  • 2 el kewpie mayonaise
  • 1 tl wasabipasta
  • 125 g surimiflakes

Meng de mayonaise met de wasabi. Meng door de surimi. Verdeel over de nacho’s.

4
4
  • 75 g Cheddar Tophat

Rasp de kaas en strooi over de surimi.

5
5
  • 5 g Saitaku nori snack

Verkruimel de norivelletjes.

6
6
  • 2 bosuitjes

Snijd de bosui in zo dun mogelijke ringetjes. Verdeel nori en uiringetjes over de nachos.

7
7
  • 1 eetrijpe avocado

Zet 7 min. in de oven. Snijd ondertussen de avocado in blokjes.

8
8

Haal de nacho’s uit de oven, leg met bakpapier en al op een platte schaal en verdeel de avocado erover.

9
9
  • 1 el Go-Tan smoked sriracha hot chili saus
  • ½ el zwarte sesamzaadje

Maak mooie streepjes met de sriracha en bestrooi met het sesamzaad.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.