bewaar
Japanse nachos
Japanse nachos
bewaar

Japanse nachos

Fan van nachos en fan van sushi? Dan combineren we die twee toch gewoon.

10 min. bereiden
7 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

tortillachips

2 el

kewpie mayonaise

1 tl

wasabipasta

125 g

surimiflakes

75 g

Cheddar Tophat

5 g

Saitaku nori snack

2

bosuitjes

1

eetrijpe avocado

1 el

Go-Tan smoked sriracha hot chili saus

½ el

zwarte sesamzaadje

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Fan van nachos en fan van sushi? Dan combineren we die twee toch gewoon.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de nachos op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de chips dicht tegen elkaar aan liggen, maar niet teveel boven op elkaar.

2

Meng de mayonaise met de wasabi. Meng door de surimi. Verdeel over de nacho’s. Rasp de kaas en strooi over de surimi.

3

Verkruimel de norivelletjes. Snijd de bosui in zo dun mogelijke ringetjes. Verdeel nori en uiringetjes over de nachos. Zet 7 min. in de oven. Snijd ondertussen de avocado in blokjes.

4

Haal de nacho’s uit de oven, leg met bakpapier en al op een platte schaal en verdeel de avocado erover. Maak mooie streepjes met de sriracha en bestrooi met het sesamzaad.

Japanse nachos

Instructievideo - 00:25 min.