Drumsticks piripiri met kruiden-crème fraîche

De drumsticks zijn precies pittig genoeg en hebben een lekker rokerig smaakje.

335 kcal

10 min. bereiden, 30 min. oventijd

licht pittig

4/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 25 cm)

  • barbecue of grillpan


2018 nr. 08 - Festival food

2020 week 13-14 - 2020 week 13-14

Aan de slag

  1. Doe de drumsticks in de ovenschaal en meng de sriracha en olie erdoor. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de limoen. Snijd de muntblaadjes en de peterselie zo fijn mogelijk. Meng samen met het limoenrasp door de crème fraîche. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Laat de drumsticks in 30 min. gaar worden in de oven. Steek ondertussen de barbecue aan of verhit de grillpan voor. Neem de drumsticks uit de oven en gril ze ca. 10 min. rondom. Serveer met de kruiden-crème fraîche.

  • combinatietipLekker met een maiskolf van de barbecue en stokbrood (het gerecht is dan niet meer glutenvrij).

Wat vond je van dit recept?

Drumsticks piripiri met kruiden-crème fraîche

De drumsticks zijn precies pittig genoeg en hebben een lekker rokerig smaakje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig