bewaar
Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread
Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread
bewaar

Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread

Zalm en asperges, het blijft een gouden combi. Zéker op naan met een zelfgemaakte spread.

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

160 g

zalmfilet

1 el

sojasaus

4

mininaans

100 g

groene aspergetips

½ el

sesamolie

175 g

sojabonen

3 el

milde yoghurt

1 el

sesamzaad

Dit heb je nodig

  • grillpan

Zalm en asperges, het blijft een gouden combi. Zéker op naan met een zelfgemaakte spread.

Aan de slag

1

Snijd de zalm in blokjes van 1 cm. Schep om met de sojasaus en zet de zalm afgedekt in de koelkast tot gebruik. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Schep de aspergetips om met de sesamolie en breng op smaak met peper. Verhit een grillpan zonder olie of boter en grill de aspergetips in ca. 4 min. beetgaar.

3

Doe ondertussen de sojabonen samen met de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Besmeer de naans met de sojabonenspread. Verdeel de aspergetips en gemarineerde zalmblokjes over de asperges. Garneer met het sesamzaad.

serveertipLekker met een partje limoen en komkommersalade met sesam-chilidressing. Kijk voor het recept elders op deze website.

Naan met zalm in sojasaus & sojabonenspread

Zalm en asperges, het blijft een gouden combi. Zéker op naan met een zelfgemaakte spread.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig