Aspergepizza
Even wachten...aspergepizza! De groente doet het ook heel goed op een pizza met kaas en beenham.
Ingrediënten
4 personen
1
middelgrote ui
1 pak
pizzadeeg met tomatensaus
75 g
crème fraîche
100 g
geraspte jong belegen kaas
150 g
beenhamreepjes
100 g
groene aspergetips
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat tot de hele bakplaat bedekt is. De saus wordt niet gebruikt. Bestrijk het deeg met de crème fraîche en bestrooi met de geraspte jonge kaas, uiringen en beenhamreepjes. Verdeel de aspergetips erover. Bak de pizza 20 min. onderin de oven. Bestrooi met wat versgemalen peper en serveer.
Aspergepizza
Instructievideo - 00:25 min.
Aspergepizza
Even wachten...aspergepizza! De groente doet het ook heel goed op een pizza met kaas en beenham.

bijgerecht
4 personen
460 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Pel de ui en snijd in dunne ringen. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat tot de hele bakplaat bedekt is. De saus wordt niet gebruikt. Bestrijk het deeg met de crème fraîche en bestrooi met de geraspte jonge kaas, uiringen en beenhamreepjes. Verdeel de aspergetips erover. Bak de pizza 20 min. onderin de oven. Bestrooi met wat versgemalen peper en serveer.
algemeen:Je kunt de overgebleven tomatensaus gebruiken als dip voor tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 middelgrote ui
1 pak pizzadeeg met tomatensaus
75 g crème fraîche
100 g geraspte jong belegen kaas
150 g beenhamreepjes
100 g groene aspergetips
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller