Appeltaarttosti van Leonie ter Veld
Warme appel op een sneetje maisbrood met boter, kaneel en suiker. Wauw.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Smeer alle kanten van de boterhammen in met een lekkere laag roomboter. Snijd de appel in dunne plakken en beleg een snee brood ermee. Strooi daar wat kaneel en suiker overheen en vouw de tosti dicht. Bak de tosti in een pan zonder boter in een paar minuten goudbruin. Draai de tosti na 2 min. om en kijk hoe hard het gaat. De tosti wordt binnen een minuut of 5-6 aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur niet te hoog!
serveertip:
Eventueel kun je de tosti serveren met wat poedersuiker, maar voor de smaak is dit niet per se nodig. Enjoy!

Tosti appeltaart van Leonie ter Veld
Advertentie
Appeltaarttosti van Leonie ter Veld
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Appeltaarttosti van Leonie ter Veld
- 2 sneetjes maisbrood
- 1½ el smeerbare roomboter
Smeer alle kanten van de boterhammen in met een lekkere laag roomboter.
- ½ groene appel
- ½ tl kaneel
- 1 tl suiker
Snijd de appel in dunne plakken en beleg een snee brood ermee. Strooi daar wat kaneel en suiker overheen en vouw de tosti dicht.
Bak de tosti in een pan zonder boter in een paar minuten goudbruin.
Draai de tosti na 2 min. om en kijk hoe hard het gaat. De tosti wordt binnen een minuut of 5-6 aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur niet te hoog!
serveertip:
Eventueel kun je de tosti serveren met wat poedersuiker, maar voor de smaak is dit niet per se nodig. Enjoy!