Ap­pel­taart­tos­ti van Le­o­nie ter Veld

Warme appel op een sneetje maisbrood met boter, kaneel en suiker. Wauw.

(4) waardeer
lunch Warme appel op een sneetje maisbrood met boter, kaneel en suiker. Wauw. 1 personen
3 4

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smeer alle kanten van de boterhammen in met een lekkere laag roomboter. Snijd de appel in dunne plakken en beleg een snee brood ermee. Strooi daar wat kaneel en suiker overheen en vouw de tosti dicht. Bak de tosti in een pan zonder boter in een paar minuten goudbruin. Draai de tosti na 2 min. om en kijk hoe hard het gaat. De tosti wordt binnen een minuut of 5-6 aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur niet te hoog!

serveertip:

Eventueel kun je de tosti serveren met wat poedersuiker, maar voor de smaak is dit niet per se nodig. Enjoy!

video

Tos­ti ap­pel­taart van Le­o­nie ter Veld

Allerhande kookt met... - 00:54 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 280 mg
  • vezels 4 g
Ook te zien in
maart 2018

Appeltaarttosti van Leonie ter Veld

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ap­pel­taart­tos­ti van Le­o­nie ter Veld

1
1
  • 2 sneetjes maisbrood
  • 1½ el smeerbare roomboter

Smeer alle kanten van de boterhammen in met een lekkere laag roomboter.

2
2
  • ½ groene appel
  • ½ tl kaneel
  • 1 tl suiker

Snijd de appel in dunne plakken en beleg een snee brood ermee. Strooi daar wat kaneel en suiker overheen en vouw de tosti dicht.

3
3

Bak de tosti in een pan zonder boter in een paar minuten goudbruin.

4
4

Draai de tosti na 2 min. om en kijk hoe hard het gaat. De tosti wordt binnen een minuut of 5-6 aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur niet te hoog!

serveertip:

Eventueel kun je de tosti serveren met wat poedersuiker, maar voor de smaak is dit niet per se nodig. Enjoy!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.