Ge­bak­ken gnoc­chi met ge­gril­de groen­ten

Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd.

(30) waardeer
hoofdgerecht Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd. 4 personen
4 30

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur.
  2. Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. mee. Schep de rucola door de gnocchi en serveer met de saus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 880 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Gebakken gnocchi met gegrilde groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken gnoc­chi met ge­gril­de groen­ten

1
1
  • 3 el (olijf)olie
  • 500 g gnocchi

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant.

2
2
  • 450 g gegrilde groenten (diepvries)
  • 350 ml gezeefde tomaten

Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur.

3
3
  • 125 g mozzarella

Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. mee.

4
4
  • 75 g rucola

Schep de rucola door de gnocchi en serveer met de saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.