Ovenschotel met krieltjes, sperziebonen & tonijn

Met weinig voorbereidingswerk een heerlijke ovenschotel op tafel.

560 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes op hoog vuur 3 min. Voeg de bloemkoolrijst en sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Meng de kruidenroomkaas erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en schep het mengsel in de ovenschaal.

  2. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de stukken vis over de ovenschaal. Bestrooi met de kaas. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

  3. Snijd de peterselie fijn en strooi voor serveren over de ovenschotel.

Ovenschotel met krieltjes, sperziebonen & tonijn

Met weinig voorbereidingswerk een heerlijke ovenschotel op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig