Man­go-ont­bijt met chi­a­zaad

Verfrissend ontbijtje. Lekker met een paar blaadjes verse munt.

(0) waardeer
ontbijt Verfrissend ontbijtje. Lekker met een paar blaadjes verse munt. 2 personen

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel het chiazaad over hoge glazen en schenk het mangosap erover. Dek af en laat 12 uur afgedekt in de koelkast staan tot het mengsel is ingedikt tot een soort pudding. Snijd de banaan in plakjes en verdeel samen met de ananas over de pudding. Bestrooi met de pistachenoten.

combinatietip:

Lekker met een paar blaadjes verse munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 1  g
  • natrium 0 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 43-44

Mango-ontbijt met chiazaad

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Man­go-ont­bijt met chi­a­zaad

1
1
  • 4 el chiazaad
  • 250 ml CoolBest Mango dream

Verdeel het chiazaad over hoge glazen en schenk het mangosap erover.

2
2

Dek af en laat 12 uur afgedekt in de koelkast staan tot het mengsel is ingedikt tot een soort pudding.

3
3
  • 1 banaan
  • 230 g verse zongerijpte ananasstukjes
  • 1 el ongezouten pistachenoten

Snijd de banaan in plakjes en verdeel samen met de ananas over de pudding. Bestrooi met de pistachenoten.

combinatietip:

Lekker met een paar blaadjes verse munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.