bewaar
Wraps met Griekse linzensalade
Wraps met Griekse linzensalade
bewaar

Wraps met Griekse linzensalade

Laat je onderdompelen in het Zuid-Europese leven met deze heerlijke Griekse wraps.

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

75 g

feta

50 ml

Griekse yoghurt 10%

3¾ g

verse dille

½

rode ui

½ schaal

tastytomtomaten

1

rode puntpaprika

50 g

Kalamata-olijven zonder pit

205 g

linzen in pot

1 el

Griekse extra vierge olijfolie

4

tortillawraps

Laat je onderdompelen in het Zuid-Europese leven met deze heerlijke Griekse wraps.

Aan de slag

Verkruimel de feta met een vork en vermeng met de yoghurt tot een spread. Snijd de dille fijn en schep erdoor. Breng op smaak met peper. Snipper de ui. Snijd de tomaten en paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes van 1 cm. Halveer de olijven in de lengte. Schep de linzen, ui, tomaat, paprika en olijven door elkaar. Meng de olie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de salade en fetaspread. Laat iedereen z’n eigen wrap maken.

combinatietipWijntip: LINDEMANS SOUTH AFRICA CABERNET MERLOT