Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietipNeem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.
Griekse barbecuesalade
bijgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 trostomaten
1 rode ui
½ komkommer
100 g witte kaasblokjes
100 g Kalamata-olijven zonder pit
5 el olijfolie extra vierge