Rainbow quinoasalade met gegrilde kalkoen en amandelen van Dafne Schippers
Rainbow quinoasalade met gegrilde kalkoen en amandelen van Dafne Schippers
bewaar
bewaar

Rainbow quinoasalade met gegrilde kalkoen en amandelen van Dafne Schippers

Alle kleuren van de regenboog in deze makkelijke salade met kalkoen, groenten en amandelen.

20 min. bereiden
5waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen tot lauwwarm.

2

Leg ondertussen de kalkoen tussen vershoudfolie en sla plat met de deegroller of een zwaar mes.

3

Verhit de grillpan. Smeer de kalkoen in met de olie en gril gaar en met mooie strepen in ongeveer 8 min. Keer regelmatig. Check of het vlees gaar is en snijd in plakken.

4

Meng de quinoa met de wortel, rodekool en de sojabonen.

5

Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en verdeel deze over de salade.

6

Leg de kalkoenfilet op de salade en bestrooi met de amandelen, groentekiemen en sesamzaadjes.

combinatietipDeze salade is ook lekker met wat yoghurtdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rainbow quinoasalade met gegrilde kalkoen en amandelen van Dafne Schippers

Alle kleuren van de regenboog in deze makkelijke salade met kalkoen, groenten en amandelen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig