bewaar
Italiaanse kruidenolie
Italiaanse kruidenolie
bewaar

Italiaanse kruidenolie

Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.

5 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

1 portie

20 g

koelverse Italiaanse kruidenmix

9 el

milde olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.

Aan de slag

Haal alle blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden. Doe alles in het bakje van de staafmixer samen met de olie en pureer tot kruidenolie.

algemeenDit recept is onderdeel van Allerhande’s ‘Zondagkoken’. Kijk op ah.nl/allerhande/zondagkoken voor alle recepten. En, hoe je in 1x keer voor 4 dagen kookt zodat je doordeweeks in een handomdraai aan tafel kan. Let op: de online receptuur kan afwijken van de versie in het magazine.

combinatietipKun je geen verse Italiaanse kruiden vinden? Dan kun je in de recepten in plaats van deze zelfgemaakte olie ook los olie en los gedroogde Italiaanse kruiden gebruiken.