Ita­li­aan­se krui­den­olie

Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.

  • 1 stuk
    • 5 min. bereiden
(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten. 1 stuks
0

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haal alle blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden. Doe alles in het bakje van de staafmixer samen met de olie en pureer tot kruidenolie.

combinatietip:

Kun je geen verse Italiaanse kruiden vinden? Dan kun je in de recepten in plaats van deze zelfgemaakte olie ook los olie en los gedroogde Italiaanse kruiden gebruiken.

Tip:

Dit recept is onderdeel van Allerhande’s ‘Zondagkoken’. Kijk op ah.nl/allerhande/zondagkoken voor alle recepten. En, hoe je in 1x keer voor 4 dagen kookt zodat je doordeweeks in een handomdraai aan tafel kan. Let op: de online receptuur kan afwijken van de versie in het magazine.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Italiaanse kruidenolie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se krui­den­olie

1
1
  • 20 g koelverse Italiaanse kruidenmix
  • 9 el milde olijfolie

Haal alle blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden. Doe alles in het bakje van de staafmixer samen met de olie en pureer tot kruidenolie.

combinatietip:

Kun je geen verse Italiaanse kruiden vinden? Dan kun je in de recepten in plaats van deze zelfgemaakte olie ook los olie en los gedroogde Italiaanse kruiden gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.