bewaar
Tuna melt tosti
Tuna melt tosti
bewaar

Tuna melt tosti

De (zelfgemaakte) tonijnsalade op deze befaamde sandwich laat je lekker smelten in de koekenpan.

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

320 g

tonijn in zonnebloemolie

1 el

sambal manis

1 el

mayonaise

8 sneetjes

Liefde & Passie speltbroodje

½

rode ui

2 el

augurkenblokjes

4 plakjes

Country Cow Cheese slices

25 g

ongezouten roomboter

De (zelfgemaakte) tonijnsalade op deze befaamde sandwich laat je lekker smelten in de koekenpan.

Aan de slag

Laat de tonijn uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng de sambal en mayonaise erdoor en verdeel over 4 sneetjes speltbrood. Snijd de halve rode ui in dunne ringen en verdeel samen met de augurkenblokjes over de tonijn. Dek af met de plakken kaas en de rest van de sneetjes brood. Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere). Bestrijk de buitenkanten van de tosti’s met de boter en bak de tosti’s in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege.