Lactosevrije havermoutkoekjes

Deze lactosevrije havermoutkoekjes met pecannoten en hazelnoten zijn krokant, notig en zo snel en makkelijk dat je ze zeker weten vaker gaat maken.

215 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd, 20 min. wachten

0/5

(0)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • met bakpapier beklede bakplaten


2017 nr. 09 - Slim koken

2017 week 35-36 - 2017 week 35-36

december 2025 - december 2025

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Hak de pecannoten en hazelnoten grof.

  2. Smelt de kokosolie. Prak de banaan en doe met de kokosolie en suiker in een ruime kom. Voeg het speltmeel, amandelmeel, bakpoeder, zout, de kaneel en kardemon toe en meng goed. Roer de havervlokken, rozijnen en gehakte noten erdoor.

  3. Verdeel met de ijsschep 15 bollen (per 15 stuks) van het mengsel over de bakplaten. Houd wat ruimte tussen de bollen en druk een beetje plat.

  4. Bak de koekjes in ca. 15 min. gaar in de oven. Haal uit de oven, schuif de koekjes met het bakpapier van de bakplaten en laat 20 min. afkoelen.

  • algemeenLet op: de koekjes zijn alleen lactosevrij met AH havermoutvlokken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Lactosevrije havermoutkoekjes

Deze lactosevrije havermoutkoekjes met pecannoten en hazelnoten zijn krokant, notig en zo snel en makkelijk dat je ze zeker weten vaker gaat maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig