Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Snijd een schijfje meloen per glas af voor de garnering. Schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk er de helft van de Aquarius bij. Pureer met de blender of een staafmixer. Doe de meloenpuree in een diepvriesbak en zet minimaal 5 uur in de vriezer. Schep elk uur om met een vork zodat er korrelig ijs ontstaat. Verdeel het korrelige meloentje over de glazen en schenk de rest van de Aquarius erbij. Garneer met de schijfjes meloen.
Meloenslush
Bij meloen denk je toch meteen aan de zomer? Helemaal als je er verfrissende slush van maakt.
- combinatietipSchenk voor een volwassen versie een scheut Blue Curaçao (likeur) vlak voor het serveren over het meloenijs.
Gerelateerde recepten
Meloenslush
Bij meloen denk je toch meteen aan de zomer? Helemaal als je er verfrissende slush van maakt.

4 personen
95 kcal
10 min. bereiden
5 uur wachten
Aan de slag
Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Snijd een schijfje meloen per glas af voor de garnering. Schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk er de helft van de Aquarius bij. Pureer met de blender of een staafmixer. Doe de meloenpuree in een diepvriesbak en zet minimaal 5 uur in de vriezer. Schep elk uur om met een vork zodat er korrelig ijs ontstaat. Verdeel het korrelige meloentje over de glazen en schenk de rest van de Aquarius erbij. Garneer met de schijfjes meloen.
combinatietip:Schenk voor een volwassen versie een scheut Blue Curaçao (likeur) vlak voor het serveren over het meloenijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 honingmeloen
500 ml Aquarius blueberry
Dit heb je nodig
diepvriesbak
blender of staafmixer