Meloenslush

Bij meloen denk je toch meteen aan de zomer? Helemaal als je er verfrissende slush van maakt.

95 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 uur wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Snijd een schijfje meloen per glas af voor de garnering. Schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schenk er de helft van de Aquarius bij. Pureer met de blender of een staafmixer. Doe de meloenpuree in een diepvriesbak en zet minimaal 5 uur in de vriezer. Schep elk uur om met een vork zodat er korrelig ijs ontstaat. Verdeel het korrelige meloentje over de glazen en schenk de rest van de Aquarius erbij. Garneer met de schijfjes meloen.

  • combinatietipSchenk voor een volwassen versie een scheut Blue Curaçao (likeur) vlak voor het serveren over het meloenijs.

Meloenslush

Bij meloen denk je toch meteen aan de zomer? Helemaal als je er verfrissende slush van maakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel