bewaar
Piggy mix BBQ-rub
Piggy mix BBQ-rub
bewaar

Piggy mix BBQ-rub

Het barbecuen wordt next level deze zomer: zelfs de kruiden maken we zelf. Maar dat is ook eigenlijk heel simpel!

5 min. bereiden
redelijk pittig
11waarderingen

Ingrediënten

50 g

paprikapoeder

50 g

gerookte-paprikapoeder

50 g

zout

50 g

kristalsuiker

25 g

bruine basterdsuiker

25 g

knoflookpoeder

20 g

uienpoeder

1 el

grofgemalen zwarte peper

1 tl

chilipoeder

1 tl

mosterdpoeder

2 tl

gedroogde basilicum

2 tl

gedroogde tijm

2 tl

gemalen venkel

½ tl

kaneel

Het barbecuen wordt next level deze zomer: zelfs de kruiden maken we zelf. Maar dat is ook eigenlijk heel simpel!

Aan de slag

Meng alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.