Pig­gy mix BBQ-rub

Het barbecuen wordt next level deze zomer: zelfs de kruiden maken we zelf. Maar dat is ook eigenlijk heel simpel!

(6) waardeer
amerikaans bijgerecht Het barbecuen wordt next level deze zomer: zelfs de kruiden maken we zelf. Maar dat is ook eigenlijk heel simpel! 10 stuks
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0  g
  • natrium 1.960 mg
  • vezels 3 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Piggy mix BBQ-rub

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pig­gy mix BBQ-rub

1
1
  • 50 g paprikapoeder
  • 50 g gerookte-paprikapoeder
  • 50 g zout
  • 50 g kristalsuiker
  • 25 g bruine basterdsuiker
  • 25 g knoflookpoeder
  • 20 g uienpoeder
  • 1 el grofgemalen zwarte peper
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl mosterdpoeder
  • 2 tl gedroogde basilicum
  • 2 tl gedroogde tijm
  • 2 tl gemalen venkel
  • ½ tl kaneel

Meng alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.