bewaar
Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
bewaar

Chinese vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes

Zo simpel en zo snel klaar: op naar vegetarisch China!

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

1

limoen

248 g

Conimex woknoodles

3 el

(arachide)olie

800 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

210 g

Garden Gourmet groenteballetjes

175 ml

Conimex woksaus hoisin

4 el

gebakken uitjes

Dit heb je nodig

  • wok

Zo simpel en zo snel klaar: op naar vegetarisch China!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn en snijd de limoen in partjes. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit 2 el olie in de wok en bak de knoflook en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig. Voeg de noedels en hoisinsaus toe aan de groente en bak al omscheppend 2 min. mee.

3

Verdeel de noedels met de balletjes over diepe borden. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met een limoenpartje.