Thaise viscurry met snijbonen en rijst
In een klein halfuurtje zet je een authentiek Thais gerecht op tafel.
Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2
uien
1 teen
knoflook
2 el
(arachide)olie
70 g
Blue Elephant Thaise gele currypasta
400 g
verse snijbonen
400 g
tomatenblokjes
400 ml
kokosmelk
350 g
verse pangasiusfilets
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.
Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
Thaise viscurry met snijbonen en rijst
In een klein halfuurtje zet je een authentiek Thais gerecht op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 4 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Voeg de snijbonen, tomatenblokjes en kokosmelk toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 8 min. stoven.
Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg ze toe aan de curry en gaar 6 min. mee met de deksel op de pan. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.
combinatietip:Lekker met koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
2 uien
1 teen knoflook
2 el (arachide)olie
70 g Blue Elephant Thaise gele currypasta
400 g verse snijbonen
400 g tomatenblokjes
400 ml kokosmelk
350 g verse pangasiusfilets