bewaar
Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
bewaar

Wraps met sticky kip en rodekoolsalade

Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 el

arachideolie

200 g

kipdijfiletreepjes

168 g

wraps met een twist Amerikaanse BBQ

160 ml

water

125 g

ananas-chunks

1

kleine rode ui

150 g

gesneden rodekool

1 krop

babyromainesla

70 g

tomatenpuree

Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min. Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water per zakje, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.

2

Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.

3

Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 el water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.