Wraps met stic­ky kip en ro­de­kool­sa­la­de

Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip. 2 personen
3 18

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min. Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water per zakje, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.
  2. Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.
  3. Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 el water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 440 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 11 2016

Wraps met sticky kip en rodekoolsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met stic­ky kip en ro­de­kool­sa­la­de

1
1
  • 1 el arachideolie
  • 200 g kipdijfiletreepjes

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min.

2
2
  • 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
  • 100 ml water

Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met het water, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.

3
3
  • 125 g ananas-chunks
  • 1 kleine rode ui
  • 150 g gesneden rodekool

Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool.

4
4
  • 1 krop babyromainesla

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.

5
5
  • 70 g tomatenpuree
  • 60 ml water

Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en het water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6
6

Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.