Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
Wraps een zomergerecht? Niet als je ze bereid met rodekool en kip.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 el arachideolie
- 200 g kipdijfiletreepjes
- 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
- 160 ml water
- 125 g ananas-chunks
- 1 kleine rode ui
- 150 g gesneden rodekool
- 1 krop babyromainesla
- 70 g tomatenpuree
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min. Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met 100 ml water per zakje, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.
- Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.
- Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en 4 el water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 390 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 30 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 440 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wraps met sticky kip en rodekoolsalade
- 1 el arachideolie
- 200 g kipdijfiletreepjes
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipdijfilet 5 min.
- 168 g wraps met een twist Amerikaanse BBQ
- 100 ml water
Meng ondertussen de kruidenmix uit het pakje van de wraps met het water, roer los met een vork en voeg toe. Verwarm nog 5 min.
- 125 g ananas-chunks
- 1 kleine rode ui
- 150 g gesneden rodekool
Snijd ondertussen de ananas in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Meng de ananas en ui door de rodekool.
- 1 krop babyromainesla
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes van de krop sla los.
- 70 g tomatenpuree
- 60 ml water
Meng de kruiden voor de dipsaus uit het pakje van de wraps met de tomatenpuree en het water. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Beleg de wraps met wat blaadjes sla, de rodekoolsalade en kip. Serveer de dipsaus erbij.