Hoisinnoedels met gehakt en groene groenten
Amazing Aziatisch met noedels, paksoi en hoisinsaus.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g broccoli
- 250 g eiermie (noedels)
- 4 cm verse gember (stukje)
- 2 tenen knoflook
- 1 rode peper
- 400 g paksoi
- 2 el arachideolie
- 400 g half-om-halfgehakt
- 2 tl vijfkruidenpoeder
- 6 el hoisinsaus (flesje 250 ml)
Advertentie
Bereiden
- Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 2 min. de broccoli toe. Giet af.
- Schil ondertussen de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de paksoi in reepjes.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak het gehakt met de gember, knoflook, rode peper, 5-kruidenpoeder en eventueel zout in 3 min. gaar. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 2 min. Meng de noedels en broccoli met de hoisinsaus en verdeel over kommen. Verdeel het gehakt erover.
Tip:
Dit is een Allerhande Box gerecht.

Rode peper schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 610 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 61 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 760 mg
- vezels 6 g
Pittigheid
Ook te zien in
Hoisinnoedels met gehakt en groene groenten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Hoisinnoedels met gehakt en groene groenten
- 400 g broccoli
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes.
- 250 g eiermie
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 2 min. de broccoli toe. Giet af.
- 4 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 1 rode peper
- 400 g paksoi
Snijd de paksoi in reepjes.
- 2 el arachideolie
- 400 g half-om-halfgehakt
- 2 tl vijfkruidenpoeder
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak het gehakt met de gember, knoflook, rode peper, 5-kruidenpoeder en eventueel zout in 3 min. gaar.
Voeg de paksoi toe en roerbak nog 2 min.
- 6 el hoisinsaus
Meng de noedels en broccoli met de hoisinsaus en verdeel over de kommen. Verdeel het gehakt erover.