bewaar
Pasta pesto met groene groenten en hamreepjes
Pasta pesto met groene groenten en hamreepjes
bewaar

Pasta pesto met groene groenten en hamreepjes

Heerlijk met dé Italiaanse smaakmaker: pesto.

25 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

sperziebonen

500 g

tagliatelle all'uovo

200 g

aspergebroccoli

4 el

milde olijfolie

200 g

hamreepjes

90 g

koelverse pestospread

90 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Heerlijk met dé Italiaanse smaakmaker: pesto.

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Voeg als het water kookt de sperziebonen en eventueel zout toe en kook in 9 min. beetgaar. Kook de tagliatelle de laatste 4 min. mee. Halveer ondertussen de aspergebroccoli en kook de laatste 2 min. mee. Giet de sperziebonen, pasta en aspergebroccoli af.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de hamreepjes 5 min. Schep regelmatig om.

3

Zet het vuur uit en meng de sperziebonen, pasta, aspergebroccoli, pestospread en de rest van de olie door de ham.

4

Verdeel over diepe borden. Bestrooi met de helft van de kaas en breng op smaak met peper. Serveer de rest van de kaas erbij.

bereidingstipWil je zien hoe je het beste sperziebonen kunt schoonmaken? Ga naar ah.nl/allerhande/ sperziebonen.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.