bewaar
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
bewaar

Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot

Gezonde havermout met cacao, zoete banaan en crunchy noten. Ontbijten? Feestje!

15 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

2 personen

50 g

grove havermoutvlokken

300 ml

halfvolle melk

2

bananen

2 el

ongebrande hazelnoten

2 el

cacaopoeder

Gezonde havermout met cacao, zoete banaan en crunchy noten. Ontbijten? Feestje!

Aan de slag

1

Doe de havermout en melk in een steelpan en breng aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot pap.

2

Snijd ondertussen de bananen in de lengte in plakjes en hak de hazelnoten grof.

3

Roer de cacaopoeder door de havermoutpap. Verdeel de pap over de kommen en verdeel de banaan, hazelnoten en noten erover.

tip

serveertipLekker met chiazaad als topping.

variatietipOok lekker met plantaardige zuivel zoals amandeldrink.

variatietipRasp de oranje schil van een schoongeboende sinaasappel en voeg 1 el van het rasp toe aan de havermoutpap. Bestrooi de pap tot slot met cacaonibs.