bewaar
Ovenschotel bloemkool & kaas
Ovenschotel bloemkool & kaas
bewaar

Ovenschotel bloemkool & kaas

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
52waarderingen

Ingrediënten

6 personen

300 g

macaroni grande

800 g

koelverse bloemkoolroosjes

2 el

arachideolie

300 g

gesneden uien

400 g

Emmi kaasfondue original

3 tl

gemalen nootmuskaat

40 g

verse selderij

150 g

beenhamreepjes

3 el

panko

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet af, laat uitlekken en doe terug in de pan.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en verwarm 1 min. mee. Snijd de selderij fijn. Meng het kaas-uimengsel met de macaroni, bloemkool, ham en selderij en verdeel over de ovenschaal.

3

Bestrooi met de panko en bak in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenschotel bloemkool & kaas

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig