bewaar
Broccoli-erwtenpasta met ham en pesto
Broccoli-erwtenpasta met ham en pesto
bewaar

Broccoli-erwtenpasta met ham en pesto

Verse pasta en pesto: het blijft een goede combinatie!

15 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

190 g

Sacla gemarineerde artisjokharten

400 g

Italiaanse champignonroerbakmix

150 g

boeren rauwe ham

500 g

verse groentepasta broccoli & erwten

125 g

verse groene pesto

Verse pasta en pesto: het blijft een goede combinatie!

Aan de slag

1

Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Verwarm 2 el van de opgevangen olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste minuut de artisjokken toe. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Snijd ondertussen de rauwe ham in reepjes. Kook de groentepasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng de pasta, pesto, ham en de rest van de opgevangen olie door de champignonmix. Verdeel over de borden en serveer.

tip

serveertipLekker met Parmezaanse kaas.