Ha­ring-bie­ten­sa­la­de met veld­sla en mie­riks­wor­tel

Roggebrood deluxe: belegd met haring-bietensalade.

(6) waardeer
hollands lunch Roggebrood deluxe: belegd met haring-bietensalade. 4 personen
4 6

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de crème fraȋche met de mierikswortel. Snijd de haringfilets los van elkaar. Verdeel de mierikswortelsaus en de rauwkostbietjes over de sneetjes roggebrood. Leg de haringfilets er bovenop en garneer met veldsla.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.285 mg
  • vezels 12 g
Tags
Ook te zien in

Haring-bietensalade met veldsla en mierikswortel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­ring-bie­ten­sa­la­de met veld­sla en mie­riks­wor­tel

1
1
  • 125 g crème fraîche
  • 1 el mierikswortel in pot
  • 4 haringfilets

Meng de crème fraȋche met de mierikswortel. Snijd de haringfilets los van elkaar.

2
2
  • 250 g rauwkost bietjes
  • 8 sneetjes Fries roggebrood
  • 35 g veldsla

Verdeel de mierikswortelsaus en de rauwkostbietjes over de sneetjes roggebrood. Leg de haringfilets er bovenop en garneer met veldsla.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.