bewaar
Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas
Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas
bewaar

Pastasalade met frambozen en blauwaderkaas

Frambozen en blauwaderkaas: een goed team!

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

farfalle

1

courgette

400 g

geraspte bietjes

150 g

peen julienne

75 g

Castello blue blauwaderkaas

30 g

verse basilicum

100 ml

sladressing blue cheese

125 g

verse frambozen

30 g

saladepijnboompitten

Frambozen en blauwaderkaas: een goed team!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Rasp ondertussen de courgette met de grove rasp in de keukenmachine. Doe met de biet en de peen in een ruime schaal. Verkruimel de kaas.

2

Scheur het basilicum in grove stukken en voeg 2/3 ervan toe aan de groenten. Schep de pasta, dressing en blauwaderkaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de frambozen, pijnboompitten en de rest van het basilicum over de pastasalade.