Si­naas­ap­pel-kers-ba­naans­moot­hie

Heerlijke start van de dag

(14) waardeer
amerikaans brunch Heerlijke start van de dag 4 personen
4 14

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en doe in de blender. Pel de banaan, snijd in stukken en voeg met de kersen, hangop, het sinaasappelsap en de havermout toe aan de aardbeien.
  2. Mix 2 min. en schenk de smoothie in 4 glazen.

bereidingstip:

In plaats van de blender kun je ook een keukenmachine gebruiken.

variatietip:

Je kunt de hangop ook vervangen door 500 g Almhof Roomyoghurt maracuja-perzik.

bewaartip:

Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer goed door voor het serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 20 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Sinaasappel-kers-banaansmoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Si­naas­ap­pel-kers-ba­naans­moot­hie

1
1
  • 250 g verse aardbeien

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en doe in de blender.

2
2
  • 1 banaan
  • 100 g diepvries kersen
  • 150 g hangop perzik-maracuja
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 50 g havermout

Pel de banaan, snijd in stukken en voeg met de kersen, hangop, het sinaasappelsap en de havermout toe aan de aardbeien.

3
3

Mix 2 min. en schenk de smoothie in 4 glazen.

bereidingstip:

In plaats van de blender kun je ook een keukenmachine gebruiken.

variatietip:

Je kunt de hangop ook vervangen door 500 g Almhof Roomyoghurt maracuja-perzik.

bewaartip:

Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer goed door voor het serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.