bewaar
Opperdepop: tortilla’s met gehakt 1-2 jr
Opperdepop: tortilla’s met gehakt 1-2 jr
bewaar

Opperdepop: tortilla’s met gehakt 1-2 jr

Chili con carne en tortilla’s in één, en dat met lekker veel groente.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

prei

2 el

traditionele olijfolie

400 g

rundergehakt

400 g

kidneybonen uit blik

1 tl

gemalen komijn

400 ml

tomatensaus

8

tortillawraps

100 g

geraspte kaas

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de steel en zaadjes van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de prei en snijd in dunne ringen.

2

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de prei en paprika op laag vuur 2 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul in 3 min.

3

Laat de bonen uitlekken en spoel schoon onder koud stromend water. Doe de bonen, komijn en 100 ml van de tomatensaus in de pan en bak 3-4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel het gehaktmengsel over het midden van de tortilla’s en rol op. Vet de ovenschaal in en leg de tortilla’s er naast elkaar in.

4

Schenk de rest van de tomatensaus erover en bestrooi met de kaas. Bak de tortilla’s ca. 20 min. in de oven tot de kaas goudbruin is.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn.
combinatietipLekker met reepjes komkommer.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: tortilla’s met gehakt 1-2 jr

Chili con carne en tortilla’s in één, en dat met lekker veel groente.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig