Spaghetti met kastanjechampignons
Dagje slank: deze pasta bevat niet zo veel calorieën.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 750 g kastanjechampignons
- 3 el traditionele olijfolie
- 1 pot verse peterselie (plantje)
- 400 ml kraanwater
- 70 g spaghetti con funghi mix (zakje)
- 300 g spaghetti
- 400 g koelverse broccoli's
Advertentie
Bereiden
- Snijd de kastanjechampignons fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 15 min. op middelhoog vuur. Snijd de peterselie fijn. Voeg het water, de mix en de helft van de peterselie toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zacht koken.
- Kook ondertussen de spaghetti. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Schep de broccoli door de saus. Meng de spaghetti met de saus en bestrooi met de rest van de peterselie.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 450 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 65 mg
- vezels 9 g
Ook te zien in
Spaghetti met kastanjechampignons
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghetti met kastanjechampignons
- 750 g kastanjechampignons
- 3 el traditionele olijfolie
Snijd de kastanjechampignons fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 15 min. op middelhoog vuur.
- 1 pot verse peterselie
- 400 ml kraanwater
- 70 g spaghetti con funghi mix
Snijd de peterselie fijn. Voeg het water, de mix en de helft van de peterselie toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zacht koken.
- 300 g spaghetti
- 400 g koelverse broccoli's
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.
Schep de broccoli door de saus. Meng de spaghetti met de saus en bestrooi met de rest van de peterselie.