bewaar
Rijkgevulde spaghetti carbonara
Rijkgevulde spaghetti carbonara
bewaar

Rijkgevulde spaghetti carbonara

Carbonara zónder spekjes? Je mist ze niet in deze variant met Grana Padano en roomkaas.

20 min. bereiden
230waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

spaghetti

1 kg

verse gesneden hutspotgroenten

5 tenen

knoflook

25 g

verse peterselie

160 g

koelverse zongedroogde tomaten

½ tl

paprikapoeder

300 ml

kraanwater

1

groentebouillontablet

100 g

roomkaas naturel

2

middelgrote eieren

100 g

Grana Padano kaasschaafsel

Carbonara zónder spekjes? Je mist ze niet in deze variant met Grana Padano en roomkaas.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olie van de tomaten in de wok en roerbak hierin de hutspot 10 min.

2

Snipper de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Voeg de knoflook, zongedroogde tomaat, paprikapoeder en naar smaak peper toe aan de hutspot. Voeg het hete water, bouillontablet en roomkaas toe. Breng al roerend aan de kook en laat 3 min. koken.

3

Klop de eieren los. Zet het vuur laag. Roer de eieren erdoor en schep direct de spaghetti erdoor. Voeg de peterselie en naar smaak peper en zout toe. Schep de spaghetti in diepe borden. Strooi de kaas erover.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.