bewaar
Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
bewaar

Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel

De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel

15 min. bereiden
140waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

zoete aardappelen

2 el

arachideolie

180 g

fijngekruide roerbaktofu

400 g

Mexicaanse roerbakgroente

295 ml

Surinaamse kerriesaus

1 pakje

Surinaamse rotivellen

De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel

Aan de slag

1

Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.

3

Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.

variatietipLekker met fijngesneden bladselderij.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.

Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel

De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig