Kwarkcroissants
430 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
300 ml
20 g
1 zak
1 blikje
1 eetlepel
1 eetlepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 40-41 - 2002 week 40-41
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
Kwarkcroissants

nagerecht
4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g mascarpone
300 ml magere fruitkwark citroen
20 g amandelschaafsel
1 zak roombotercroissants
1 blikje perzikschijfjes op siroop
1 eetlepel oranje marmelade
1 eetlepel poedersuiker




