bewaar
Kwarkcroissants
Kwarkcroissants
bewaar

Kwarkcroissants

10 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

mascarpone

300 ml

magere fruitkwark citroen

20 g

amandelschaafsel

1 zak

roombotercroissants

1 blikje

perzikschijfjes op siroop

1 eetlepel

oranje marmelade

1 eetlepel

poedersuiker

Aan de slag

Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.