bewaar
Varkensschnitzel met rösti
Varkensschnitzel met rösti
bewaar

Varkensschnitzel met rösti

15 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

sperziebonen

2

varkensschnitzels

2 eetlepels

boter

½ zak

rösti

2 eetlepels

tapenade van gedroogde tomaatjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In ruime pan water met zout aan de kook brengen. Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen varkensschnitzels in lengte halveren en in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Van rösti 4 koekjes vormen en volgens gebruiksaanwijzing aan beide zijden goudbruin bakken. In wok rest van boter verhitten. Schnitzelreepjes ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen en tomatentapenade aan vlees toevoegen, nog 1-2 minuten meebakken. Boontjes-vleesmengsel op bord leggen, rösti ernaast scheppen.