Ingrediënten
2 personen
250 g
sperziebonen
2
varkensschnitzels
2 eetlepels
boter
½ zak
rösti
2 eetlepels
tapenade van gedroogde tomaatjes
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
In ruime pan water met zout aan de kook brengen. Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen varkensschnitzels in lengte halveren en in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Van rösti 4 koekjes vormen en volgens gebruiksaanwijzing aan beide zijden goudbruin bakken. In wok rest van boter verhitten. Schnitzelreepjes ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen en tomatentapenade aan vlees toevoegen, nog 1-2 minuten meebakken. Boontjes-vleesmengsel op bord leggen, rösti ernaast scheppen.
Varkensschnitzel met rösti

hoofdgerecht
2 personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In ruime pan water met zout aan de kook brengen. Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen varkensschnitzels in lengte halveren en in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Van rösti 4 koekjes vormen en volgens gebruiksaanwijzing aan beide zijden goudbruin bakken. In wok rest van boter verhitten. Schnitzelreepjes ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen en tomatentapenade aan vlees toevoegen, nog 1-2 minuten meebakken. Boontjes-vleesmengsel op bord leggen, rösti ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)250 g sperziebonen
2 varkensschnitzels
2 eetlepels boter
½ zak rösti
2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes
Dit heb je nodig
wok