Pizzabaguettes met paprika en salami
Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 afbakbaguettes
- 8 el pizzassimo (tomatensaus)
- 200 g salami
- 2 bollen mozzarella
- 2 rode puntpaprika's (variatie mogelijk)
- 100 g rucolaslamelange
- 2 el balsamicoazijn
Keukenspullen
- bakpapier
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.
- Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.
- Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.
- Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.

Paprika's schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 49 g
-
vet 31 g
waarvan verzadigd 15 g - natrium 1.135 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Pizzabaguettes met paprika en salami
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pizzabaguettes met paprika en salami
- 2 afbakbaguettes
- 8 el pizzassimo (tomatensaus)
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.
- 200 g salami
- 2 bollen mozzarella
Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami.
- 2 rode puntpaprika's
Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.
Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.
- 100 g rucolaslamelange
- 2 el balsamicoazijn
Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.