bewaar
Bami speciaal met gehakt
Bami speciaal met gehakt
bewaar

Bami speciaal met gehakt

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestje

1

ui

2 el

traditionele olijfolie

300 g

half-om-halfgehakt

2

preien

250 g

kastanjechampignon

1 pakje

mix voor bami speciaal

150 ml

kraanwater

½ pot

zoetzure augurk

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ui grof. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Was en snijd prei in ringen en kastanjechampignons in plakjes. Schep de prei en champignons door het gehakt en bak nog 3 min.

2

Voeg de mix voor bami en water toe. Bak al omscheppend nog 1 min. Schep de mie door het gehaktmengsel en bak al omscheppend nog 1 min. Verdeel de bami over borden en serveer met de uitgelekte augurken of snijd de augurken in kleine blokjes en schep door de bami.

serveertipExtra fris: kleine blokjes augurk door de bami.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.