bewaar
Rabarbercrumble met muesli
Rabarbercrumble met muesli
bewaar

Rabarbercrumble met muesli

Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!

10 min. bereiden
20 min. oventijd
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

verse rabarbers

200 g

extra jam aardbei-rabarber

100 g

krokante muesli noten

2 el

pompoenpitten

50 g

ongezouten pecannoten

20 g

ongezouten roomboter

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 20 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rabarber in stukken van 2 cm. Meng de rabarber met de jam in een steelpan en verwarm 5 min. op hoog vuur. Roer niet te veel. Schep het rabarbermengsel in de ingevette ovenschaal.

2

Meng de muesli met de pompoenpitten en pecannoten en verdeel over de rabarber. Verdeel de boter er in kleine blokjes over.

3

Bak ca. 20 min. in de oven.

combinatietipLekker met crème fraîche, Griekse yoghurt, magere kwark of vanille-ijs.
serveertipOok lekker als luxe ontbijt- of brunchgerecht

Rabarber-mueslicrumble

Instructievideo - 01:19 min.

Rabarber bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rabarbercrumble met muesli

Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig