Gekaramelliseerde radicchio met rozemarijn

Door de groenten te grillen houden ze een lekkere bite.

90 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd elk kropje radicchio in 8 parten, laat de kern eraan. Bestrijk ze met de olie. Snijd de knoflook fijn en snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn. Meng de azijn, knoflook, honing en rozemarijn door elkaar in een kommetje.

  2. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Gril de helft van de radicchio in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Schenk de helft van de dressing erover en laat 1 min. karamelliseren, terwijl je de radicchio regelmatig keert.

  3. Neem uit de pan en leg op een bord, houd warm onder een deksel en maak de pan tussendoor schoon. Gril de 2e portie. Hak de peterselie fijn. Snijd de peterselie fijn. Strooi over het gerecht en serveer direct.

  • combinatietipLekker met geroosterde aardappelen en kip of biefstuk.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gekaramelliseerde radicchio met rozemarijn

Door de groenten te grillen houden ze een lekkere bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel